Een virtual tour als aparte belevenis

google business viewSteeds stoot je tijdens het surfen op virtual tours van winkels, restaurants, feestzalen, evenementen … Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er virtueel rondwandelen. Virtual tours bezorgen ons een aparte belevenis van achter onze computer. Je kan iemand vertellen over hoe mooi een gebouw was langs de binnenkant, maar het heeft nog veel meer impact als je het snel even kan tonen op je computer of smartphone.

Tijd winnen

In België zijn er al tal van virtual tour gemaakt van winkels, stadions, radiostations, tv-studio’s, evenementen, festivals, horecazaken … Daarmee kunnen we van achter onze computer al heel wat ontdekken en in drukke tijden als deze, waarin mensen nog amper tijd hebben om eens een uitstapje te doen, kunnen we toch meepraten over hoe bepaalde gebouwen of nieuwe zaken eruitzien.

Reizen of uitstapjes plannen

Wanneer we op vakantie gaan, willen we daar optimaal van genieten. Daarom doen we vooraf al heel wat research. Dankzij bestaande virtual tours kunnen we al eens binnenkijken in bepaalde restaurants om te zien of we daar ons avondmaal willen eten. Of we bekijken een aantal bezienswaardigheden thuis alvast een keertje. Zo komen we thuis al helemaal in de sfeer van onze reis. Dankzij de ‘virtualisering’ van de wereld kunnen we eigenlijk thuis al een soort wereldreis maken. Dat maakt ons extra warm om de mooiste plekken ook eens in het echt te gaan opzoeken.

Herbeleven

Virtual tours kunnen ook voor heel wat napret zorgen. Na een lange reis, citytrip of daguitstapje kan je de leukste plekjes nog eens opnieuw bekijken van achter je computer of op je smartphone. Het is eens wat anders dan een gewone foto. Voor grote events zoals stadsfeesten of festivals is een virtuele rondleiding bovendien een handige tool om mensen meer te betrekken bij de festiviteiten. Een fijne beleving wil iedereen graag een keertje opnieuw meemaken. Eventjes terugkeren naar de plaats van de actie en daarbij alle plekjes of momenten die je gemist hebt toch nog kunnen bekijken. Zo vervolledigen we onze ervaring om nog meer te kunnen nagenieten van de leukste momenten.

Virtual tour = Premium Virtual Tour?

Er zijn heel wat kwaliteitsverschillen in virtual tours. Poppr werkt dan ook met het beste materiaal en professionele werknemers die al jaren gespecialiseerd zijn in het maken van 360 graden panoramafoto’s. Onze Premium Virtual Tours worden gemaakt in zeer hoge resolutie (Super HDR x154). Wij zijn dan ook het enige bedrijf in België dat aan deze kwaliteitseisen kan voldoen. Bekijk ons portfolio voor enkele impressies van onze Premium Tours.

virtual tour
Extra mogelijkheden voor Premium Virtual Tours

Muziek, geluid, filmpjes, informatieve pop-ups, extra foto’s en complete overzichten dankzij het gebruik van hoogtestatieven … het is slechts een greep uit de vele extra’s die we in een virtuele toer kunnen verwerken.

Creativiteit is hier troef om jouw virtual tour extra speciaal te maken. Als deze extra opties maken de beleving voor de virtuele bezoeker des te indrukwekkender. Interactiviteit verhoogt de betrokkenheid van de bezoeker en daarmee ook het plezier dat hij beleeft aan zijn virtuele wandeling. Virtual tours zijn gemakkelijk te integreren op je website of Facebookpagina. Wist je trouwens dat Poppr ook websites maakt met virtual tours als basis? Wij zijn altijd bereikbaar voor meer informatie.

– See more at: http://wblog.be

Leave a comment